Përbërës
natyral

Zhvilluar në laboratorët tanë.
Kujdesi i shëndetshëm i, lëkurës me bazë shkencore.

Kujdes të veçantë
për lëkurë të shëndetshme

Të prodhuara me
klasë në vete.

Filozofia jonë

Kujdesi për lëkurën është si kujdes shëndetësor

Ne e arrijmë këtë nëpërmjet zbatimit të vazhdueshëm të zbulimeve tona shkencore dhe heqjes së rreptë të substancave të cilat e dëmtojnë lëkurën.

Filozofia jonë

Kujdesi për lëkurën është si kujdes shëndetësor

Ne e arrijmë këtë nëpërmjet zbatimit të vazhdueshëm të zbulimeve tona shkencore dhe heqjes së rreptë të substancave të cilat e dëmtojnë lëkurën.

Ju meritoni lëkurë të bukur.
Shikoni disa nga produktet tona më të reja

Keni një klinikë dhe dëshironi të punoni me produktet tona?

Shikoni të gjitha avantazhet tani!