Kujdes i mire për një lëkurë të re.

Specifikat e kujdesit të lëkurës Bionome

Kriteret e cilësisë së bionomës për produkte miqësore ndaj lëkurës, kafshëve dhe mjedisit:

BeauCaire ka një cilësi krejtësisht të ndryshme nga të ashtuquajturat kozmetikë “organike”. Disa kozmetikë “organike” përmbajnë disa konservues kimikë dhe jo të gjitha substancat natyrore janë të mira dhe të pajtueshme me lëkurën. Ne shfrytëzojmë vazhdimisht njohuritë e dermatologëve dhe alergologëve rreth përputhshmërisë së përbërësve kozmetikë dhe jemi gjithmonë të ndërgjegjshëm për aspektet etike të mbrojtjes së mjedisit dhe kafshëve. Standardet e cilësisë të përmendura më sipër janë konceptuar në përputhje me “Bionomy” (shkenca e ligjeve të jetës) për të krijuar konceptin e “kujdesit të lëkurës bionome”.

Produktet tona

Karakteristikat e cilësisë së BeauCaire:

 • Pa parabenë dhe të gjithë konservantët e tjerë
 • Pa parfum
 • Pa përbërës me prejardhje nga kafshët – vegan dhe miqësore me kafshët
 • Pa vajra minerale
 • Pa paketim të jashtëm të panevojshëm – miqësor me mjedisin
 • Me një jetëgjatësi mbi 30 muaj
 • Me aromë natyrale neutrale
 • Me përbërës të ngjashëm me lëkurën dhe të lidhur me lëkurën
 • Me vitamina miqësore për lëkurën
 • Me liposome shumështresore
 • Me ekstrakte vaji natyral të pastër
 • Produkte super të ndjeshme që përmbajnë vajra me bazë silikoni veçanërisht të pajtueshëm me lëkurën.

Zhvilluar në laboratorët tanë.
Prodhuar në objektet tona të prodhimit.