Kujdesi për bukurinë në një mënyrë të veçantë.

Një lloj i veçantë kujdesi për bukurinë

Kriteret e cilësisë së bionomës për produkte miqësore ndaj lëkurës, kafshëve dhe mjedisit:

 • Pa parabenë dhe të gjithë konservantët e tjerë
 • Pa parfum
 • Pa përbërës me prejardhje nga kafshët – vegan dhe miqësor ndaj kafshëve
 • Pa vajra minerale
 • Pa paketim të jashtëm të panevojshëm – miqësor me mjedisin
 • Me një jetëgjatësi mbi 30 muaj
 • Me aromë natyrale neutrale
 • Me përbërës të ngjashëm me lëkurën dhe të lidhur me lëkurën
 • Me vitamina miqësore për lëkurën
 • Me liposome shumështresore
 • Me vajra natyralë të çmuar e të pastër
 • Me vajra esencialë natyralë
 • Me përbërës aktivë bimorë të cilësisë së lartë
 • Me përbërës aktivë detarë

Zhvilluar në laboratorët tanë.
Prodhuar në objektet tona të prodhimit.

Produktet tona

Sipas fjalorit gjerman Duden, "Bionomy" është "Shkenca e ligjeve të jetës".