Kujdesi për bukurinë në një mënyrë të veçantë.

Kozmetikë
për kujdesin e përditshëm / për rrudhat / kujdesin ditor
/ kujdes natën / hidratues / mbrojtëse të krijuara për çdo lloj lëkure.

Historia e SkinIdent AG

Në vitet 1980, Dr. Ernst W. Henrich filloi të specializohej në bashkëpunim me institute kozmetike, ndër të tjera, në trajtimin dhe çrrënjosjen e rrudhave.

Për shkak se kujdesi efektiv dhe i shëndetshëm i lëkurës është kaq i rëndësishëm për qëndrueshmërinë afatgjatë të lëkurës së shëndetshme dhe të bukur, Dr. Henrich gjithashtu u interesua për produktet e kujdesit të lëkurës që ofroheshin nga institutet kozmetike dhe tregu i përgjithshëm.

Duke vepruar kështu, ai konstatoi se institutet kozmetike, farmacitë, parfumeritë, dyqanet shëndetësore dhe kanalet e tjera të shpërndarjes nuk plotësonin kriteret që ai i konsideronte të nevojshme, si mjek i orientuar drejt dermatologjisë dhe natyropatisë, për kujdesin e shëndetshëm dhe afektiv të lëkurës.

0
Vite në treg
+ 0
Produkte
0 %
Klient të kënaqur

Produkte 100% shkencore.

Që nga fillimi shitjet dhe shpërndarja u zhvilluan vetëm përmes instituteve të kualifikuara kozmetike të cilat mund të siguronin analiza dhe konsultime të ekspertëve të lëkurës.

Sepse emri Dr. Baumann SkinIdent qëndron jo vetëm për cilësinë e produktit, por edhe për këshillimin cilësor dhe shërbimin ndaj klientit.

Kryesorja në zhvillimin e produkteve ishte fokusi në kriteret shëndetësore dhe dermatologjike si përputhshmëria dhe efektiviteti optimal. Kjo kërkonte identifikimin dhe heqjen dorë nga substancat që mund të kenë një ndikim negativ në lëkurë. Kriteret minimale dermatologjike për produktet e kujdesit të lëkurës janë që ato a

Pa parabenë dhe të gjithë konservantët e tjerë (gjithashtu ndër alergjenët më të këqij).