Një linjë kozmetike profesionale me cilësi Bionome.

Një lloj i veçantë grimi

Cilësia e veçantë e DR. Linja BAUMANN MakeUP është rezultat i bashkëpunimit të suksesshëm me ekspertë të fushave të ndryshme. Madhësia e gamës së produkteve, ngjyrat dhe kërkesat e tjera cilësore të përcaktuara si objektiva.

Një tjetër synim ishte përmbushja apo edhe tejkalimi i standardeve të larta të kërkuara nga artistët profesionistë të grimit. Kjo punë e rëndësishme i ra kampiones gjermane të grimit 2000, Tülay Aktag. Vlerësimi i përbërësve mbi baza dermatologjike dhe alergjike ishte detyrë e Dr. Henrich, një mjek dhe naturopat, pasi standardet e cilësisë së bionomës së Dr. Baumann SkinIdent kërkojnë që përbërësit e rrezikshëm të përjashtohen. Kafshët gjithashtu mbrohen nga udhëzimet etike dhe cilësore të bionomeve. Prandaj Dr. Baumann SkinIdent refuzon plotësisht përdorimin e përbërësve shtazorë dhe garanton që të gjithë DR. Furçat BAUMANN MakeUP janë bërë nga qime sintetike. Cilësia e këtyre furçave është aq e jashtëzakonshme sa do të keni vështirësi t’i dalloni ato nga furçat e bëra me qime kafshësh.

Si një kimist kozmetik i njohur me sukses, Dr. Baumann gjithashtu dha një kontribut dallues në këtë linjë MakeUP.

Produktet tona

Krijimi i bukurisë dhe shkëlqimit natyror është diçka që ajo e konsideron jashtëzakonisht të rëndësishme.