ALOE VERA PLUS

(Ampula Aloe Vera Plus)

Përveç ekstraktit të Aloe Verës, këto ampula përmbajnë vitaminë E të pastër natyrale dhe vitamina A dhe C. Efekti qetësues dhe qetësues është më intensiv se sa me ampulat ALOE VERA. Vitaminat E dhe A kanë gjithashtu një efekt mbrojtës dhe rigjenerues në lëkurë. Këto ampula rekomandohen shumë për lëkurë shumë të thatë, të irrituar dhe të djegur nga dielli.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1069

Deklarata INCI (përbërësit):
Lëng gjethesh Aloe Barbadensis, Butilen Glikoli, Alkool, Vaj Ricini i Hidrogjenuar PEG-40, Ure, Panthenol, Pentilene Glikol, Laktat Natriumi, D-alfa-Tokoferil Acetat, Retinil Palmitat, Askorbil Fosfat Natriumi, Sodium Allantourate, Hydroaltourate, Ekstrakt Barbadensis, Hidroksid Natriumi

ALOE VERA PLUS
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more