ALOE VERA

(Ampula Aloe Vera)

Efekti qetësues dhe qetësues i xhelit të aloe verës, së bashku me acidet hialuronik dhe ure, është i shkëlqyer për lëkurën e stresuar dhe të irrituar.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1044

Deklarata INCI (përbërësit):
Lëngu i gjetheve të aloe Barbadensis, glikol butilen, alkool, ure, pantenol, laktat natriumi, acid laktik, hialuronat natriumi, allantoin, hidroksid natriumi

ALOE VERA
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more