Balsam dushi

Një xhel dushi i butë për pastrim të butë ditor. Më pas përkëdheleni lëkurën tuaj me Locionin Trupi BeauCaire për ta mbajtur atë të butë dhe të lëmuar. Për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë, të krisur, ne rekomandojmë përdorimin e Locionit të pasur Intensive nga BeauCaire.

Shishe 250 ml
Art.-Nr. 117

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Sodium Laureth Sulfate (dhe) Lauryl Glucoside, Ure, Butylene Glycol, Laureth-2, Coco-Glucoside (dhe) Oleate Gliceryl, Saharose Cocoate, Klorur Sodium, Acid laktik

Balsam dushi
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more