HERB VITAL

(Ampula vitale barishtore)

Kombinimi i bazës, kamomilit dhe shijes verore që përmbahet në këto ampula ka një efekt qetësues dhe qetësues, i rekomanduar për thatësi, papastërti, skuqje dhe lëkurë të prirur ndaj njollave.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1053

HERB VITAL
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more