Blush

Rouge është ideal për t’u përdorur pasi të keni aplikuar DR. BAUMANN Kamuflazh ose një DR tjetër. BAUMANN Make-up dhe vendoseni me DR. Pluhur BAUMANN. Kjo ndihmon në shmangien e një efekti të pakëndshëm me njolla ose me njolla.

Përfitimi: Krijon një iluzion të kontureve të mrekullueshme me fytyrë të freskët.

Kavanoz 10 g


peach
Art.-No. 7030

apricot
Art.-No. 7032

natural-rosé
Art.-No. 7026

natural-brown
Art.-No. 7025

light-rosé
Art.-No. 7027

plum
Art.-No. 7028

violet
Art.-No. 7029

rosé
Art.-No. 7031

Deklarata INCI (përbërësit):
Talk, gliceril behenat, miristat magnezi, stearat zinku, celulozë, (+/-) CI 77891, CI 77742, CI 77510, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 16151, CI 16151, CI 16251,

Blush
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more