Krem KERAMID për Lëkurë e yndyrshme dhe normale

Një locion shumë i pasur për përdorim si në fytyrë ashtu edhe në trup. Ideale kur lëkura e thatë ose shumë e thatë ka nevojë për një produkt më intensiv se Losioni i Trupit BeauCaire. Përveç që përmban vitamina E, A, C dhe D-Panthenol, ky produkt i mrekullueshëm ushqyes gjithashtu përmban ure, acid laktik dhe derivate të vajit të bërthamës së palmës. Gjithashtu i përshtatshëm për përdorim në masazhin e fytyrës dhe trupit!

Shishe 250 ml
Art.-Nr. 153

Krem KERAMID për Lëkurë e yndyrshme dhe normale
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more