LIPOSOME MULTI AKTIVE Kermaid

Përveç kësaj, ky produkt përmban qeramide. Qeramidet, së bashku me fosfolipidet e liposomeve, janë përbërës të rëndësishëm të substancës ndërqelizore midis qelizave të lëkurës dhe shfaqin efektin e tyre në shtresën e sipërme të lëkurës. Kjo forcon funksionin pengues të shtresës me brirë, që do të thotë se një lëkurë e thatë dhe e krisur funksionon shumë më efektivisht. Nuk përmban vajra esencialë, vaj kamomil ose pemë çaji.

LIPOSOME MULTI AKTIVE Kermaid
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more