CERAMIDE

(Ampula bio-ceramide)

Pavarësisht nga kujdesi gjithëpërfshirës i lëkurës, lëkura mund të duket e rrufeshme dhe e ashpër kur lipidet në shtresën e brirë zhvendosen për shkak të plakjes, ndikimeve mjedisore etj., duke dëmtuar funksionin pengues të lëkurës. Substanca ndërqelizore e prekur në shtresën me brirë përbëhet nga ceramide dhe lipide të tjera. Ampula CERAMIDE punon në mënyrë efektive kundër lëkurës së ashpër dhe të krisur. Ato janë të përshtatshme për trajtimin e neurodermitit dhe psoriasis.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1050

CERAMIDE
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more