DRITA LIPOSOMORE

Ky preparat special është projektuar për një lëkurë të kombinuar, të yndyrshme dhe jashtëzakonisht të yndyrshme, por është gjithashtu e shkëlqyer për klimat e ngrohta dhe nivelet e larta të lagështisë. Liposome shumështresore, vitaminë E natyrale, vitaminë A dhe acid hialuronik, mbrojnë dhe rigjenerojnë lëkurën.

DRITA LIPOSOMORE
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more