Dritë me ngjyra INTENSIVE

Përmban të njëjtët përbërës aktivë dhe vajra të vlefshëm si lëkura normale dhe e kombinuar INTENSIVE (shih produktet e kujdesit të fytyrës). Shtimi i pigmenteve minerale i jep lëkurës një pamje të freskët dhe të njëtrajtshme.

Kavanoz 30 ml
Art.-Nr. 1009

tub 10 ml
Art.-Nr. 1509

Dritë me ngjyra INTENSIVE
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more