DUSH DHE BANJO

Një pastrues veçanërisht i butë për trupin me substanca të buta pastruese. Më pas rekomandojmë aplikimin e një prej kremrave të trupit. Për lëkurë shumë të thatë dhe të krisur, rekomandohet LOCIIONI INTENSIV dhe LOSIONI TRUPOR SUPER.

Shishe 200 ml
Art.-Nr. 1023

tub 75 ml (madhësia e udhëtimit)
Art.-Nr. 1723

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, Sodium Laureth Sulfate (dhe) Lauryl Glucoside, Ure, Butylene Glycol, Coco-Glucoside (dhe) Gliceryl Ol

DUSH DHE BANJO
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more