Eyeshadow

DR. BAUMANN prezanton nuanca, tone dhe theksues të ndryshëm për qepallat.

Përfitimi: Rrit ekspresivitetin e syve tuaj.

1.4 ml kompakt


white
Art.-No. 7089

pale-matt
Art.-No. 7088

yellow
Art.-No. 7482

pearl-yellow
Art.-No. 7495

perlmutt
Art.-No. 7090

apricot
Art.-No. 7481

pearl-apricot
Art.-No. 7494

soft-orange
Art.-No. 7086

brown-light
Art.-No. 7087

bronze
Art.-No. 7483

pearl-bronze
Art.-No. 7496

ash-brown
Art.-No. 7081

brown
Art.-No. 7080

brown-medium
Art.-No. 7099

black-brown
Art.-No. 7091

stone
Art.-No. 7082

olive
Art.-No. 7095

evergreen
Art.-No. 7096

green
Art.-No. 7085

neon
Art.-No. 7480

pearl-neon
Art.-No. 7493

mint
Art.-No. 7479

pearl-mint
Art.-No. 7492

frosty-blue
Art.-No. 7477

pearl-frosty-blue
Art.-No. 7490

arctic-blue
Art.-No. 7098

light-blue
Art.-No. 7476

pearl-light-blue
Art.-No. 7489

blue
Art.-No. 7084

light-lilac
Art.-No. 7478

pearl-light-lilac
Art.-No. 7491

lilac-blue
Art.-No. 7094

plum
Art.-No. 7484

pearl-plum
Art.-No. 7497

mallow
Art.-No. 7485

pearl-mallow
Art.-No. 7498

lilac-red
Art.-No. 7093

rosé
Art.-No. 7475

pearl-rosé
Art.-No. 7488

light-grey
Art.-No. 7486

pearl-light-grey
Art.-No. 7499

dark-grey
Art.-No. 7487

pearl-dark-grey
Art.-No. 7500

slate
Art.-No. 7083

dark-blue
Art.-No. 7097

black
Art.-No. 7092

Deklarata INCI (përbërësit):
Art.-Nr. 7080, 7087:
Talk, Miristat Magnezi, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat, Zink Stearat, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Art.-Nr. 7081:
Talk, Miristat Magnezi, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat, Zink Stearat, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

Art.-Nr. 7082:
Talk, Miristat Magnezi, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat, Zink Stearat, CI 77491, CI 77499, CI 77891

Art.-Nr. 7083:
Talk, gliceril behenat, miristat magnezi, stearat zinku, mikë, CI 77510, CI 77499, CI 77491

Art.-Nr. 7084, 7085:
Talc, Gliceryl Dibehenate(dhe)Tribehenate(dhe)Gliceryl Behenate, Magnezi Myristate, Zink Stearat, Mica, CI 77499, CI 77510, CI 73015, CI 47005

Art.-Nr. 7086:
Talk, Miristat Magnezi, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat, Zink Stearat, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15985

Art.-Nr. 7088:
Talk, Miristat Magnezi, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat, Zink Stearat, CI 77491, CI 77492, CI 77891

Art.-Nr. 7089:
Talk, gliceril behenat, miristat magnezi, stearat zinku, CI 77891

Art.-Nr. 7090, 7490:
Talk, Stearat Magnezi, PPG-2 Myristyl Eter Propionat, Silicë, Najlon-12, Gliceril Kaprylat, Celulozë, Mikë, CI 77891, CI 77510, CI 47005, CI 77007

Art.-Nr. 7091:
Talc, Gliceryl Dibehenate(dhe)Tribehenate(dhe)Gliceryl Behenate, Magnez Myristate, Zink Stearat, Mica, CI 77499, CI 77492, CI 77891, CI 77491

Art.-Nr. 7092:
Talk, Miristat Magnezi, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Zinku Stearat,CI 77499

Art.-Nr. 7093, 7094:
Talk, Miristat Magnezi, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat, Zink Stearat, CI 77891, CI 77742, CI 16255, CI 73015

Art.-Nr. 7095:
Talk, Miristat Magnezi, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat, Zink Stearat, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 47005, CI 73015

Art.-Nr. 7096:
Talk, gliceril behenat, miristat magnezi, stearat zinku, CI 77510, CI 77499, CI 77492, CI 73015, CI 47005

Art.-Nr. 7097:
Talk, Miristat Magnezi, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Zinku Stearat, Mika, CI 77491, CI 77499, CI 77510

Art.-Nr. 7098:
Talk, Miristat Magnezi, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat, Zink Stearat, CI 73015, CI 47005, CI 77499, CI 77891

Art.-Nr. 7099:
Talk, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Miristat Magnezi, Stearat Zink, Mika, CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492

Art.-Nr. 7475:
Talk, gliceril behenat, miristat magnezi, stearat zinku, CI 77891, CI 77742, CI 15985, CI 15850

Art.-Nr. 7476:
Talk, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Miristat Magnezi,Stearat Zink,CI 77742,CI 77891,CI 77510

Art.-Nr. 7477:
Talk, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Miristat Magnezi,Stearat Zink,CI 47005,CI 77891,CI 77510

Art.-Nr. 7478:
Talk, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Miristat Magnezi,Stearat Zink,CI 77891,77742,CI 77499 77891

Art.-Nr. 7479:
Talk, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Miristat Magnezi,Stearat Zink,CI 77510,CI 77891,CI 47005

Art.-Nr. 7480:
Talk, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Myristat Magnezi, Stearat Zink, CI 77510, CI 77891, CI 47005, CI 77499

Art.-Nr. 7481:
Talk, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Miristat Magnezi,Stearat Zink,CI 77742,CI 77891,CI 15985

Art.-Nr. 7482:
Talk, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Miristat Magnezi, Stearat Zink, CI 77742, CI 77891, CI 15985, CI 15850

Art.-Nr. 7483:
Talk, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Miristat Magnezi, Stearat Zink, CI 77742, CI 77891, CI 15985, CI 15850, CI 77499

Art.-Nr. 7484, 7485:
Talc, Gliceryl Dibehenate(dhe)Tribehenate(dhe)Gliceryl Behenate, Magnez Myristate, Zink Stearat, CI 77742, CI 15850, CI 77499

Art.-Nr. 7486:
Talk, Gliceril Dibehenat(dhe)Tribehenat(dhe)Gliceril Behenat,Miristat Magnezi,Stearat Zink,CI 77891,CI 15985,CI 77499

Art.-Nr. 7487:
Talk, gliceril behenat, miristat magnezi, stearat zinku, CI 77891, CI 77499

Art.-Nr. 7488:
Talk, Stearat Magnezi, PPG-2 Myristyl Eter Propionate, Najlon-12, Gliceril Kaprylat, Oksid Kallaji, Silicë, Celulozë, Mikë, CI 77891, CI 15850, CI 77510, CI 77007

Art.-Nr. 7489:
Talk, Stearat Magnezi, PPG-2 Myristyl Eter Propionate, Najlon-12, Silicë, Gliceril Kaprylat, Celulozë, Mika, CI 77891, CI 77007

Art.-Nr. 7491:
Talc, Stearat Magnezi, PPG-2 Myristyl Eter Propionate, Najlon-12, Gliceryl Caprylate, Silica, Celuloze, Mica, CI 77891, CI 77742, CI 77007

Art.-Nr. 7492:
Talk, najlon-12, Stearat Magnezi, PPG-2 Myristyl Eter Propionate, Gliceryl Caprylate, Celuloze, Mica, CI 77891, CI 77288, CI 77007, CI 47005

Art.-Nr. 7493:
Talk, Fluorflogopit sintetik, Stearat Magnezi, Najlon-12, PPG-2 Myris

Eyeshadow
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more