Furçë për maska

Me këtë furçë maskash maskat tona mund të aplikohen në mënyrë perfekte. Aplikuesi është shumë i përshtatshëm për dezinfektim dhe pastrim.

E përkryer si për përdorim profesional në kabinë, ashtu edhe për përdorim të përditshëm në shtëpi.

Art.-Nr. 7153

Furçë për maska
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more