Gështenja e kalit

(Ampula e gështenjës së kalit)

Së bashku me përbërësit e tjerë të vlefshëm, gështenja e kalit rregullon qarkullimin e gjakut të lëkurës dhe forcon muret e enëve periferike të gjakut. Kjo mund të zvogëlojë dukshëm skuqjen p.sh. rreth faqes ose zonës së hundës dhe të veprojë kundër përparimit të couperose. Prandaj, ky produkt rekomandohet padyshim për lëkurën couperose dhe të prirur ndaj couperose.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1048

Gështenja e kalit
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more