GLUKOZAMINA

Si një përbërës i acidit hialuronik identik me lëkurën, glukozamina stimulon sintezën e acidit hialuronik brenda lëkurës, duke përmirësuar kështu në mënyrë thelbësore thithjen e lagështirës dhe butësinë e lëkurës. Rrudhat reduktohen ndjeshëm. Glukozamina kontribuon në mënyrë të vendosur në rigjenerimin e indeve të lëkurës dhe reduktimin e pigmentimit të pabarabartë.

Ampula e glukozaminës ofron cilësi të jashtëzakonshme kundër plakjes. Është gjithashtu ideale për kujdesin e lëkurës me shkallë ose shumë të thatë dhe reduktimin e hiperpigmentimit.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1139

GLUKOZAMINA
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more