HIALURONIK

(Ampula e acidit bio-hialuronik)

Këto ampula përmbajnë të njëjtat substanca aktive si ampulat e lagështirës, ​​por në përqendrime të ndryshme. Përqindja e lartë e acidit hialuronik ka një efekt intensiv të shpërndarjes dhe shtrëngimit të lagështirës, ​​gjë që i bën këto ampula ideale për humbjen e elasticitetit dhe lëkurën e thatë.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1054

HIALURONIK
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more