HUMIDITY

(Ampula e lagështirës)

Efekti shtrëngues i acidit hialuronik dhe përputhshmëria e mirë e këtyre ampulave me zonën e syve i bëjnë ato një trajtim intensiv ideal për lëkurën rreth syve. Aplikimi i rregullt i këtyre ampulave është suplementi perfekt për të dy DR. Produkte të kujdesit për sytë BAUMANN.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1045

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, Butilen Glikol, Alkool, Ure, Sorbitol, Panthenol, Laktat Natriumi, Acid Hialuronik, Allantoin, Acid laktik

HUMIDITY
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more