Intensive Light

Për lëkurë të yndyrshme

Një krem i lehtë me vajra dhe përbërës intensivë ushqyes si vitamina E, vitamina A, D-panthenol dhe ure. Ky produkt gjithashtu përmban substancat ekzakte aktive që nevojiten për një lëkurë të vështirë dhe që mbrojnë dhe kujdesen për lëkurën tuaj.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 134

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Butilen Glikol, Ure, Oleyl Erucate, Stearil Alkool, Etilheksil Kokoat, Poligliceril-3 Metilglukozë Distearat, Gliceril Stearat, Saharozë Stearat, Panthenol, D-alfa-Tokoferil Acetat, Natriumi Lacted-Lactate-Ksaneroofaks, D-Tinocanth. Çamçakëz, Acid laktik.

Intensive Light
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more