Intensive Medium

Për lëkurë normale dhe të kombinuar

Një krem i lehtë me vajra dhe përbërës intensivë ushqyes si vitamina E, vitamina A, D-panthenol dhe ure. Ky produkt gjithashtu përmban substancat ekzakte aktive që nevojiten për një lëkurë të vështirë dhe që mbrojnë dhe kujdesen për lëkurën tuaj.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 103

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Butilen Glikol, Oleyl Erucate, Etilheksil Kokoat, Ure, Poligliceril-3, Distearat Metilglukozë, Alkool Stearil, Stearat Saharozë, D-alfa-Tokoferil Acetat, Gliceril Stearat, Panthenol, Natriumi-Dakteroksat-PalaktatëT, Çamçakëz Xanthan, Acid laktik

Intensive Medium
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more