Intensive Rich

Për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë

Një krem i pasur me një përqendrim veçanërisht të lartë të vajrave dhe përbërësve intensivë ushqyes si vitamina E, vitamina A, D-panthenol dhe ure. Ky produkt gjithashtu përmban substancat ekzakte aktive që nevojiten për një lëkurë të vështirë dhe që mbrojnë dhe kujdesen për lëkurën tuaj.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 104

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Etilheksil Kokoat, Oleyl Erukat, Butilen Glikoli, Acidi C18-36 Trigliceride, Ure, Panthenol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimetikoni, Laktat natriumi, D-alfa-Tokoferil Acetat, D-përzier-Tinokerofil, Retenofile D-përzier,Tinokofil Acidi laktik, Allantoin, Klorur Natriumi

Intensive Rich
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more