Intensive Tea Tree

Një krem i lehtë por intensivisht ushqyes për lëkurën e cila tenton të jetë e thatë dhe e papastër, veçanërisht për pas aplikimit të BeauCaire Liposome Tea Tree. Gjithashtu produkti i duhur për entuziastët e vajit të pemës së çajit. Ia vlen ta kombinoni këtë produkt me një produkt liposome, veçanërisht BeauCaireLiposome Tea Tree.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 105

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Butilen Glikoli, Oleyl Erucate, Etilheksil Kokoat, Ure, Stearil Alkool, Distearat Poligceril-3 Metilglukozë, Gliceril Stearat, Panthenol, Laktat Natriumi, Stearat Saharozë, D-alfa-Tokoferil Acetatex-Talolokeuro Vaj Alternifolia, Çamçakëz Xanthan, Acid laktik, Limonen

Intensive Tea Tree
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more