KREAM MASK per Lëkurë të yndyrshme dhe të papastër

Përbërës të vlefshëm si kaolinë (“tokë shëruese”), kieselgur (diatomite), vaj jojoba, gjalpë Shea dhe vaj susami dhe kamomil i japin kësaj maske efektin e saj të fuqishëm qetësues dhe pastrues. Ai largon sebumin e tepërt dhe qelizat e vdekura të lëkurës dhe ka një efekt thithës të yndyrës. Lëkura ndihet shumë më e lëmuar, më e pastër dhe dukshëm më pak e yndyrshme.

tub 75 ml
Art.-Nr. 1068

tub 10 ml
Art.-Nr. 1568

KREAM MASK per Lëkurë të yndyrshme dhe të papastër
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more