KREM ESSENTIAL për lëkurë të yndyrshme dhe normale

Përmban përqendrime ekstra të larta të përbërësve aktivë më të rëndësishëm. Ata kanë një efekt shumë të fortë hidratues në lëkurë.

Kavanoz 30 ml
Art.-Nr. 1315

tub 10 ml
Art.-Nr. 1515

Aplikimi: Për të arritur suksesin më të mirë me DR. Kujdesi për fytyrën BAUMANN, përpara se të aplikoni një DR të përshtatshëm. Duhet të aplikohet kremi BAUMANN, një nga produktet LIPOSOME MULTI ACTIVE (shih kujdesin bazë).

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, triglicerid kaprilik/kaprik, glikol butileni, vaj vegjetal, gliceril stearat, metil glukozë sesquistearat, ure, acid laktik, çamçakëz ksantan

KREM ESSENTIAL për lëkurë të yndyrshme dhe normale
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more