Krem pluhur

Kremi pluhur ka një konsistencë të butë, të ngjashme me pluhurin, mbulon parregullsitë e vogla, mundëson një çehre të butë, të mëndafshtë, të njëtrajtshme dhe është e lehtë për t’u aplikuar. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, prodhon një ndjesi të qëndrueshme, të lëmuar në lëkurë me shkëlqim të patëmetë. Kremi pluhur ka më pak fuqi mbuluese se Kamuflazhi, por është më i lehtë për t’u aplikuar, veçanërisht në sipërfaqe më të mëdha. Aplikimi i pluhurit nuk është i nevojshëm. Meqenëse kremi pluhur dhe maskimi janë të disponueshëm në të njëjtat ngjyra, të dy produktet janë të shkëlqyera për t’u kombinuar.

Kavanoz 10 g


peach-light
Art.-No. 7474

peach
Art.-No. 7461

light
Art.-No. 7472

caramel
Art.-No. 7466

terracotta
Art.-No. 7465

sahara
Art.-No. 7460

chocara
Art.-No. 7468

bronze
Art.-No. 7464

sand
Art.-No. 7467

olive
Art.-No. 7469

olisand
Art.-No. 7471

chocolate
Art.-No. 7463

indian-olive
Art.-No. 7470

indian
Art.-No. 7462

coffee
Art.-No. 7473

Deklarata INCI (përbërësit):
Art.-Nr. 7474, 7461, 7472, 7466, 7465, 7460, 7468, 7464, 7467, 7469, 7470, 7462, 7473:
Etilheksil kokoat, mikë(dhe) silicë, PPG-2 miristyl eter propionat, Talk, trigliceride acide C18-36, stearat oktildodecil stearoil, oktildodecil PCA, kopolimer VP/heksadecene, acid palmitik glicenoptentil, acid palmitik, D-tokoferolet e përziera, CI 77891, CI 77492, CI 77491, (+/-) CI 77499

Art.-Nr. 7471:
Etilheksil kokoat, PPG-2 Myristyl Eter Propionat, Najlon-12, Talk, Trigliceride Acidi C18-36, Stearoil Stearoil Oktyldodecil, Oktyldodecil PCA, Acid Palmitik (dhe) Acid Stearik, Tribehenin, VP/Hekzanokolil, VP-Dickepteyl, të përziera-tokoferole, CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491

Art.-Nr. 7463:
Etilheksil kokoat, PPG-2 Myristyl Eter Propionat, Najlon-12, Talk, Trigliceride Acid C18-36, Stearoil Stearoil Oktyldodecil, Oktyldodecil PCA, Acid Palmitik (dhe) Acid Stearik, Tribehenin, VP/Hekzamentil Gr. të përziera-tokoferole, CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491

Krem pluhur
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more