KREM VITAMINALE SUPER

Ky locion i sjell dobi lëkurës tuaj pas çdo dushi dhe çdo banje. Një kombinim i veçantë i përbërësve aktivë si vitamina E dhe D-panthenol, ure, acid laktik dhe vajra ushqyes mbrojnë dhe kujdesen për lëkurën. Lëkura juaj mbetet e butë dhe elastike dhe merr një pamje tërheqëse dhe të kujdesshme. Për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë, të krisur, ne rekomandojmë BeauCaire Intensive Lotion.

Shishe 250 ml
Art.-Nr. 118

KREM VITAMINALE SUPER
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more