KREM VITAMINE për lëkurë të thatë

Duart e kujdesura mirë janë më tërheqëse! Përdorimi i agjentëve të pastrimit dhe larja e shpeshtë e duarve largon lagështinë nga duart tuaja dhe shkakton plakjen e parakohshme të tyre. Kjo nuk duhet të ndodhë. Aplikimi i rregullt i përbërësve aktivë si D-panthenol forcon lëkurën tuaj si dhe thonjtë tuaj. Kremi i duarve ju lejon të kujdeseni dhe të mbroni duart tuaja. Pas aplikimit ju mund të prekni letrën ose gotën pa lënë mbetje vaji pasi kremi i duarve BeauCaire absorbohet shpejt.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 107

KREM VITAMINE për lëkurë të thatë
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more