KUJDESI AKTIV I LIPOZOMËVE

Trajtimi përfundimtar për lëkurën e papastër dhe të prirur për puçrra. Trajton lëkurën në mënyrë efikase me rezultate qartësisht të matshme si në nivelet më të ulëta të epidermës ashtu edhe në sipërfaqen e lëkurës. Liposome Active Care përmban përbërës aktivë të vlefshëm në përqendrime të larta si vaji i pemës së çajit, vitamina E, lecitina, oksidi i zinkut dhe vitamina A. LIPOSOME ACTIVE CARE duhet të aplikohet në të gjithë fytyrën (dhe dekoltenë nëse është e nevojshme), direkt në lëkurë të pastër. Aplikimi i rregullt i këtij produkti do të sigurojë një përmirësim dramatik të lëkurës problematike të papastër (materiali liposome i pranishëm në lecithin lejon një depërtim më të thellë të epidermës).

KUJDESI AKTIV I LIPOZOMËVE
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more