Laps fshehës

Një mbulesë e përshtatshme për fshehje deri në perfeksion. Ofron mbulim të përsosur për skuqjen, papastërtitë, kapilarët e vegjël dhe njollat e moshës. Forma ideale për bukurinë gjatë gjithë ditës, përshtatet në çdo çantë. Është e pakomplikuar për të aplikuar.

Përfitimi: Ju jep një çehre të njëtrajtshme dhe të pastër gjatë gjithë ditës.

2.8 g pencil


olive-light
Art.-No. 7002

beige
Art.-No. 7003

peach-light
Art.-No. 7004

nougat
Art.-No. 7005

bronze
Art.-No. 7007

terracotta
Art.-No. 7006

Deklarata INCI (përbërësit):
Kaolin, kernel i palmës së hidrogjenizuar, myristyl myristate, alkool behenyl, bis-diglyceryl caprylate/caprate/isostearate/stearate/hidroksystearate, adipate caprylic/capric, gliceride të hidrogjenizuara, gliceride stearalkonium, propilen karbonat, (+/capric), capric, capride, gliceride të hidrogjenizuara, stearalkonium hektorium, propilen karbonat, (+/-capric, CIGLYRERIDE CAPRIC1, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Laps fshehës
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more