LECITIN

(Ampula lecitine)

Ideale për probleme të tilla si pikat e zeza kokëfortë. Për shkak se lecitina ndikon pozitivisht në ekuilibrin e ujit në shtresën me brirë të lëkurës, lëkura bëhet më e butë, vrazhdësia zbutet dhe pikat e zeza hiqen më lehtë. Vaji i arrës makadamia që përmban ky produkt forcon efektin e lecitinës.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1051

LECITIN
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more