Lëkurë couperose e ndjeshme

Përmban të njëjtët përbërës si kremrat e tjerë SENSITIVE, por gjithashtu përmban ekstrakt të gështenjës së kalit. Ideale për trajtimin e lëkurës së skuqur dhe couperose.

Kavanoz 30 ml
Art.-Nr. 1035

tub 10 ml
Art.-Nr. 1535

Lëkurë couperose e ndjeshme
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more