Lëkurë e ndjeshme normale dhe e thatë

Një krem veçanërisht i pajtueshëm, i lehtë me vaj jojoba, vitaminë E, vitaminë A, provitamin B5, ure dhe acid laktik. Në zhvillimin e produkteve SENSITIVE u përdorën përbërës veçanërisht të pajtueshëm për të minimizuar rrezikun e një reaksioni të papajtueshmërisë.

Kavanoz 30 ml
Art.-Nr. 1033

tub 10 ml
Art.-Nr. 1533

Aplikimi: Për të arritur suksesin më të mirë me DR. Kujdesi për fytyrën BAUMANN, përpara se të aplikoni një DR të përshtatshëm. Duhet të aplikohet kremi BAUMANN, një nga produktet LIPOSOME MULTI ACTIVE (shih kujdesin bazë).

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, vaj Simmondsia Chinensis, Butilen Glikol, Alkool Stearyl, Stearat Saharozë, Ure, D-alfa-Tokoferil Acetat, Panthenol, Laktat Natriumi, D-Tokoferolë të Përzier, Retinil Palmitat, Acid laktik, Allantoin, Cessidearylm

Lëkurë e ndjeshme normale dhe e thatë
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more