Lëkurë e thatë INTESIVE

Një krem i pasur me një sasi të madhe vajrash si gjalpë shea dhe vaj jojoba. Përveç kësaj, ai përmban gjithashtu vitaminë E, vitaminë A dhe provitamin B5. Këto janë vitamina veçanërisht të rëndësishme që mbrojnë lëkurën, ushqejnë dhe ndihmojnë në rigjallërimin e lëkurës.

Kavanoz 30 ml
Art.-Nr. 1004

tub 10 ml
Art.-Nr. 1504

Lëkurë e thatë INTESIVE
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more