Lëkurë intenzive normale dhe e kombinuar

Përmban, ndër të tjera, vajra miqësore për lëkurën si gjalpë shea dhe vaj jojoba. Vitaminat që mbrojnë lëkurën si provitamina B5, vitamina E dhe vitamina A mbrojnë lëkurën dhe punojnë kundër plakjes së parakohshme.

Kavanoz 30 ml
Art.-Nr. 1002

tub 10 ml
Art.-Nr. 1502

Lëkurë intenzive normale dhe e kombinuar
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more