Liner buzësh

Një aplikim i njëtrajtshëm dhe i rehatshëm arrihet nga tekstura kremoze dhe delikate e kësaj astarie. Buzët mbajnë një formë delikate të përcaktuar mirë. Opsionet e shumta të ngjyrave ju lejojnë të përshtatni astarin saktësisht me ngjyrën tuaj të buzëve.

1,14 g laps


skin
Art.-Nr. 7450

walnut
Art.-Nr. 7455

natural
Art.-Nr. 7453

apricot
Art.-Nr. 7457

muscat
Art.-Nr. 7451

brown
Art.-Nr. 7407

dark-violet
Art.-Nr. 7550

aubergine
Art.-Nr. 7454

berry
Art.-Nr. 7452

cherry
Art.-Nr. 7404

sunset
Art.-Nr. 7400

red
Art.-Nr. 7405

red-brown
Art.-Nr. 7406

full-red
Art.-Nr. 7403

pearl-rosé
Art.-Nr. 7459

old-rosé
Art.-Nr. 7458

pink
Art.-Nr. 7401

lilac
Art.-Nr. 7402

Deklarata INCI (përbërësit):
Kaolinë, gliceride të hidrogjenizuara të bërthamës së palmës, alkool behenil, bis-digliceril kaprilat/kaprat/izostearat/stearat/hidroksistearat adipate, dyll karauba, estere jojoba, gliceride të hidrogjenizuara të palmës, gliceride të hidrogjenizuara të palmës, kaprilik/proarkilenit, karbonit, hebliceri Mica, CI 77491, CI 77492, CI 77891, CI 77499, CI 73360, CI 15985:1, CI 15850:1, CI 15850:2

Liner buzësh
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more