Liner sysh i lëngshem

Një linjë e saktë për sytë shprehës. Linieri i lëngshëm i syve nga DR. BAUMANN garanton rezultate perfekte. Aplikuesi i sfungjerit të ngushtuar e bën të lehtë aplikimin e ngjyrës kremoze dhe intensive.

balonë 5 ml


brown
Art.-No. 7502

anthracite
Art.-No. 7503

black
Art.-No. 7501

Deklarata INCI (përbërësit):
Art.-Nr. 7501:
Aqua, stiren/akrilate/kopolimer metakrilat amoniumi (dhe) glikol butileni (dhe) sulfat natriumi laureth, alkool izopropil, glikol butileni, vaj kastori i hidrogjenizuar PEG-40, gummi Arabicum, mikë, CI 77499

Art.-Nr. 7502:
Aqua, stiren / akrilate / kopolimer metakrilat amoniumi (dhe) butilen glikol (dhe) sulfat natriumi laureth, alkool izopropil, glikol butileni, vaj kastori i hidrogjenizuar PEG-40, gummi Arabicum, gomë Xanthan, Mica, CI 9471, 774CI

Art.-Nr. 7503:
Aqua, stiren/akrilate/kopolimer metakrilat amoniumi (dhe) glikol butileni (dhe) sulfat natriumi laureth, alkool izopropil, silikat alumini i kaliumit të natriumit, glikol butileni, silicë, PEG-40 vaj pluhuri i hidrogjenuar, xanthlyphom arab, xanthlyphom Oksid kallaji, alumini, mikë, CI 77891, CI 77499

Liner sysh i lëngshem
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more