Liposome Light

Ky produkt rrit përmbajtjen e lagështisë së lëkurës me përqindjen e lartë të liposomeve shumështresore. BeauCaire Liposome Light ka një përmbajtje të reduktuar vaji dhe liposomesh, gjë që e bën këtë produkt ideal për lëkurë të yndyrshme, në mot të ngrohtë dhe për të mësuar lëkurën me përdorimin e liposomeve. Të gjitha produktet e liposomeve përmbajnë vitamina miqësore për lëkurën E, A, C dhe provitamin D-panthenol, si dhe acid hialuronik i cili gjendet natyrshëm në lëkurë.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 133

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Butilen Glikol, Ure, Panthenol, Oleyl Erucate, D-alfa-Tokoferil Acetat, Lecithin (dhe) Alkool, D-Tokoferolë të Përzier, Retinil Palmitat, Askorbil Natriumi, Hyaluronate Natriumi, Allantoinpromikeil, Tetramineil, Tetramineil, Tetraminat, Alantoinpromineil, Tetraoksetil, Aqua, Butilen Glikoli,

Liposome Light
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more