Liposome Medium

Ky produkt rrit përmbajtjen e lagështisë së lëkurës me përqindjen e lartë të liposomeve shumështresore. Të gjitha produktet e liposomeve përmbajnë vitamina E, A, C miqësore për lëkurën dhe provitamin D-panthenol, si dhe acidin hialuronik i cili gjendet natyrshëm në lëkurë.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 100

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Butilen Glikoli, Oleyl Erucate, Ure, Panthenol, D-alfa-Tokoferil Acetat, Lecithin (dhe) Alkool, D-Tokoferolë të përzier, Retinil Palmitat, Askorbil Natriumi, Hyaluronate Natriumi, Allantoinpromikeil, Tetramineil, Tetramineil, Tetraminat, Alantoinpromineil, Tetraminetil, glikol Butilen

Liposome Medium
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more