LIPOSOME MULTI AKTIVE Kamomil

Përmban vaj aguliçe, vaj jojoba, vitamina A dhe E, provitaminë B5, acid hialuronik, kamomil dhe një përqendrim të lartë liposomesh multilamellare. Këto kanë një veprim të fortë shpërndarës lagështie në lëkurë. Substancat aktive merren nga liposomet dhe transportohen në lëkurë. Kamomili qetëson lëkurën.

Shishe 30 ml
Art.-Nr. 1001

tub 10 ml
Art.-Nr. 1501

Aplikimi: Pas pastrimit të lëkurës, fillimisht duhet aplikuar një nga produktet e mëposhtme LIPOSOME MULTI ACTIVE në mënyrë që liposomet të mund të transportojnë lagështinë dhe përbërësit aktivë në lëkurë. Më pas duhet të aplikohet një nga kremrat e lëkurës të përshtatshme për llojin e lëkurës. Produktet LIPOSOME MULTI ACTIVE përbëjnë kujdesin bazë të Dr. Baumann SkinIdent dhe dokumentojnë dallimin nga produktet e tjera kozmetike.

Këshillë për zotërinjtë:
Të gjitha produktet liposome janë ideale për rimbushjen e lëkurës pas rruajtjes.

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, Butilen Glikoli, Vaj Simmondsia Chinensis, vaj Oenothera Biennis, Ure, Lecithin (dhe) Alkool, Panthenol, D-alfa-Tokoferil Acetat, D-Tokoferolë të Përzier, Retinil Palmitat, Bisabolol, Natriumi Hyalurin Oliverin, , Tetrahidroksipropil Etilenediamine, Karbomer, Limonen

LIPOSOME MULTI AKTIVE Kamomil
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more