LIPOSOME MULTI AKTIVE Vitamina E+C

Përmban të njëjtët përbërës si kamomili LIPOSOME MULTI ACTIVE, por në vend të kamomilit përmban përqëndrime veçanërisht të larta të vitaminave E dhe C. Këto vitamina mbrojnë lëkurën nga faktorët stresues të mjedisit si rrezet UV.

LIPOSOME MULTI AKTIVE Vitamina E+C
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more