Liposome Super

Ky produkt rrit përmbajtjen e lagështisë së lëkurës me përqindjen e lartë të liposomeve shumështresore. Të gjitha produktet e liposomeve përmbajnë vitamina E, A, C miqësore për lëkurën dhe provitamin D-panthenol, si dhe acidin hialuronik i cili gjendet natyrshëm në lëkurë. Liposome Super gjithashtu përmban nanosome shtesë.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 101

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Butilen Glikoli, Oleyl Erukat, Ure, D-alfa-Tokoferil Acetat, Panthenol, Lecithin (dhe) Alkool, D-Tokoferolë të Përzier, Retinil Palmitat, Askorbil Natriumi Fosfat Natriumi, Hyaluronate Natriumi, Allantoinpromikel, Tetraoksetil, Tetramineil, Tetramineil, Tetramineil, Tetramineil, Aqua, Butilen Glikoli.

Liposome Super
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more