Liposome Tea Tree

Ky produkt përmban të njëjtët përbërës të vlefshëm si BeauCaire Liposome Light ose Medium, por përveç kësaj përmban edhe vaj shumë efektiv të pemës së çajit. Prandaj është veçanërisht i përshtatshëm për trajtimin e lëkurës problematike të papastër me njolla.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 102

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, butilen glikol, oleyl erucate, ure, d-alfa-tokofery acetate, panthenol, lecithin (dhe) alkool, D-Mixed-Tocopherols, retinyl palmitate, fosfat ascorbyl natrium, hyaluronate natriumi, allantoin, melaleuca alternfolia vaji, titrahydroydroydroylenydroy, etaluronate natriumi, allantoin, melaleuca alternfolia vaji, titrahydroydroydroydroy, etaluronate natriumi, allantoin, vaji i tetrahydroydroydroydroydroydroydroydroy, titrahydroydroydroydroydroydroy, titrali i natriumit. Karbomer

Liposome Tea Tree
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more