LIPOSOME VITAMIN SUPER

Është një bekim i vërtetë për lëkurën jashtëzakonisht të vështirë me njolla të thata, funksion të dëmtuar të barrierës së lëkurës, skuqje dhe skuqje. Mund të përdoret edhe për lëkurë normale. Vitaminat miqësore për lëkurën si vitamina natyrale E, vitamina A, pantenoli (provitamina B5), vitamina B12, vitamina C dhe biotina (vitamina H) ribalancojnë lëkurën, e mbrojnë atë dhe optimizojnë përmbajtjen e saj të lagështisë. Përmbajtja shumë e lartë e vitaminave i jep këtij produkti shumë efektiv ngjyrën e kuqe.

LIPOSOME VITAMIN SUPER
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more