LIPOZOM SUPER

Produkti lipozomi i fundit nga ekipi hulumtues SkinIdent. Nuk lë asgjë për të dëshiruar. LIPOSOME SUPER kombinon të gjitha përfitimet e LIPOSOME CERAMID dhe LIPOSOME VITAMIN. Liposome Super ka efektin e shtuar të fitosfingosinës së vlefshme, e cila është shumë e rëndësishme për funksionimin e duhur të lëkurës. LIPOSOME SUPER është produkti i përsosur për kujdesin e lëkurës për të gjitha llojet e lëkurës dhe çdo problem të lëkurës.

LIPOZOM SUPER
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more