LIPOZOMË E PASTËR ESENCIALE

Ky xhel karakterizohet nga përqëndrime veçanërisht të larta të përbërësve aktivë dhe liposomeve më të rëndësishme identike me lëkurën. Këto rrisin lagështinë e lëkurës shumë fort. Për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë, rekomandohet shumë përdorimi i mëpasshëm i një kremi.

LIPOZOMË E PASTËR ESENCIALE
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more