LOCION TONIK I FYTYRËS per lëkure te thatë

Për lëkurë të thatë, të yndyrshme, normale dhe të kombinuar. Largon gjurmët e mbetjeve dhe mbështet vlerën fiziologjike të pH të lëkurës. Pastron lëkurën dhe është freskues i këndshëm. Pas aplikimit të një DR. Toneri BAUMANN për lëkurën është i përgatitur në mënyrë optimale për hidratuesin ose trajtimin që pason.

LOCION TONIK I FYTYRËS per lëkure te thatë
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more